Verksamhetsområden

För att göra vår verksamhet ännu mer effektiv har vi utvecklat ett gediget system för smidiga och snabba leveranser av våra produkter. I Polen finns åtta handelskontor: i Gdynia, Katowice, Płock, Poznan, Puławy, Tarnow, Warszawa och Wrocław. Sådan lokalisering garanterar pålitliga leveranser av våra takavvattningsprodukter (hängrännor, stuprör och tillbehör) samt säkerställer stor flexibilitet av verksamheten.

Hela beställningen koordineras i respektive handelskontor av välutbildade försäljningsadministratörer. Varje handelskontor har eget lager.

Galeco har expanderat till exportmarknader där vi har varit verksamma sedan 2001. Strategiska partners är marknader i sydöstra Europa. I Ungern finns Galeco Hungaria, i Slovakien Galeco Slovakia, och i Ukraina Galeco Ukraina. I Vittryssland, Bulgarien, Tjeckien Rumänien, Moldavien, Litauen, Lettland, Ryssland, Kazakstan, Turkiet, Island och Slovenien representeras vi av våra marknadsledande distributörer.

Lagerstyrning tas omhand av våra skickliga logistikexperter. Ständig övervakning av lagerstatus på våra handelskontor bidrar till smidiga leveranser till kunderna.