Vilka vi är?

Galeco sp. z o.o. grundades 1996. Vi är ett privat, till 100 % polskägt bolag verksamt inom affärsgruppen Galeco Rainwater Technology.

Företaget inriktar sig på design, tillverkning och distribution av takavvattning. Våra produkter är takavvattningssystem Galeco PVC, Galeco STAL, Galeco LUXOCYNK, Galeco TAKFOTSFRITT samt Galeco DECOR.

Vi började som importör av takavvattning i PVC och med tiden startade vi tillverkning under vår eget varumärke. Galecos breda sortiment är ett resultat av mångårig erfarenhet och noggranna marknadsundersökningar. Tack vare stor fokus på kundernas behov blev vi en ledande producent av takavvattning i Polen.

I vårt sortiment erbjuder vi bland annat takavvattning i PVC – som har funnits längst hos Galeco. Galeco STAL tillverkas i galvaniserat högkvalitativt stål från de bästa leverantörerna i världen och är en framgångsrik produkt såväl på den inhemska marknaden som på export. Vår offert omfattar även prisvänliga Galeco LUXOCYNK och inte minst vår sista nykomling Galeco TAKFOTSFRITT. Vårt utbud kompletteras av den dekorativa takfotsinklädnaden Galeco DECOR som håller höga kvalitetsstandarder.

Takavvattningssytemet Galeco utmärks av den säregna ränneprofil, där kanterna viks inåt. Denna lösning förebygger att regnvatten skvättar ut vid kraftig nederbörd. Våra produkter kännetecknas av kraftig uthållighet mot mekaniska skador och avfärgning. De står emot korrosion, och all påverkning av syror, baser, salter och andra föreningar som kan lösas i regnvatten.

Redan sedan starten expanderar vi ständigt och har brett ut vårt verksamhetsområde genom att öppna nya affärskontor. I nuläget betjänar vi våra kunder via åtta regionalkontor som ligger i Gdynia, Mikołow, Płock. Poznan, Puławy, Tarnow, Warszawa i Wrocław. Sådan lokalisering bidrar till framgångsrika leveranser och stor flexibilitet.

Våra produkter är alltid tillgängliga i ovannämnda kontoren och logistiken vidareutvecklas ständigt av våra specialister.

Galeco är verksamma i utlandet sedan 2001. Våra strategiska partners är Ryssland och Ukraina. Vi har även tre dotterbolag som är våra representanter på respektive inrikesmarknader - Galeco Hungaria i Ungern, Galeco Slovensko i Slovakien och Galeco Ukraina. Vi är verksamma i Vittrysslnad, Litauen, Lettland, Tjeckien, Rumänien, Moldavien, Island, Kazakstan. Våra allra färskaste marknader är Turkiet, Storbritannien och Tadzjikistan.

Vi erbjuder förmånliga samarbetsvillkor. Vårt stora utbud, punktliga leveranser och smidiga redovisningar garanterar bra och framgångsrikt samarbete. Utmärkt kvalitet och erfaren och välkvalificerad personal är det vi satsar på. Bekräftelse på vårt kvalitetstänkande och pålitlighet utgör flera utmärkelser och certifikat, som är vår bästa marknadsföring.

Vår filosofi återspeglas i den säregna logotypen, som understryker företagets optimistiska karaktär. Med vår devis ”Leende i regnet” menar vi att man alltid kan finna en bra lösning och le även om omständigheterna inte är de bästa. Detta är vårt sätt att skapa en vänlig företagsidentitet som förenar  professionalism och positiv attityd.